¿Te ayudamos? 977 50 10 10
Promociones

25 años viviendo el color

Vols guanyar un menú d’estiu per a 2 persones al restaurant Hotel Villa Retiro?

25 años viviendo el color 1 | Potspintura.com
1996-2021

25 anys vivint el color

A Pots Pintures estem de celebració i volem que tu també ho gaudeixis. Amb cada compra realitzada als nostres establiments fins el proper 5 d’agost, aconseguiràs una participació per al sorteig d’un menú d’estiu per a 2 persones a un dels millors restaurants de les nostres terres.

¡Participa al sorteig!

25 años viviendo el color 2 | Potspintura.com

Realitza una compra

Realitza una compra als nostres establiments fins el 5 d'agost. Participa tants cops com compres realitzis.

25 años viviendo el color 3 | Potspintura.com

Registra't com a client

Per registrar les teves participacions, t'has de registrar com a client al mateix establiment.

25 años viviendo el color 4 | Potspintura.com

Segueix-nos a les nostres xarxes

Segueix-nos a les nostres xarxes perquè el divendres 6 d'agost anunciarem els guanyadors.

EL RESTAURANT

Originalment, el restaurant es va anomenar Torreó de l’Indià. El nom venia perquè al segle passat, a l’entrar al poble, es veia una torre que pertanyia a la família Martí, la qual havia fet fortuna a les Amèriques. Situat a l’antiga cotxera de la propietat, el restaurant Villa Retiro, ofereix una carta molt dinàmica d’acord amb els productes de mercat.

25 años viviendo el color 5 | Potspintura.com

XEF FRAN LÓPEZ

Al capdavant de l’equip de cuina està Francesc López, quarta generació de restauradors. A la cuina, juntament amb el seu equip, Fran elabora una cuina basada en el producte i el mercat, amb tocs d’innovació sense perdre l’essència de la cuina tradicional que li ha permès atresorar diversos premis i reconeixements internacionals.

Gaudeix d'un menú especial en un entorn únic!

25 años viviendo el color 6 | Potspintura.com

Bases del sorteig

Empresa organitzadora

PRODUCTOS PINTURAS TARRAGONA 2000 SL, amb domicili social al Polígon industrial La Ravaleta, parcel·la 1.5, 43520 Roquetes, Tarragona, amb CIF B43487578 i propietaria de la marca Pots (a partir d’ara “POTS”), organitza en les dates indicades a continuació, el sorteig gratuït amb obligació de compra “Sorteig 25 anys” (a partir d’ara el “sorteig”) d’acord a les modalitats descrites en aquestes bases. Productos Pinturas Tarragona 2000 SL es reserva el dret de modificar o anul·lar el sorteig en qualsevol moment.

Forma de participar

El plaç per a participar és del día 19 de juliol del 2021 al 5 d’agost del 2021, ambdós inclosos.

Qui participi haurà de:

– Ser major de 18 anys

– Ser una persona física i no jurídica

– Realitzar una compra a qualsevol dels nostres establiments físics entre les dates mencionades.

Cada compra és una participació al sorteig. Una mateixa persona pot participar tants cops com compres realitzi dintre del període de participació mencionat. 

La participació al sorteig implica que el participant compleix amb els requisits establerts.

Premis

El premi és un menú d’estiu per a 2 personas (beguda no inclosa) al restaurant Hotel Villa Retiro de Xerta. La data del menú serà a triar pel guanyador segon s la disponibilitat del restaurant.

Sorteig i certificació

El sorteig és realitzarà el proper divendres 6 d’agost i és gestionarà mitjançant la plataforma APP-SORTEOS.COM

Els guanyadors i suplents s’obtindram de manera aleatòria a través del procediment descrit a la clàusula 13 dels termes i condicions de APP-SORTEOS.COM.

Un cop obtinguts tots els guanyadors i suplents mitjançant aquest procediment de selecció aleatòria, APP-SORTEOS.COM procedirà a guardar aquesta informació i l’organitzador del sorteig ja no podrà repetir el procés de selecció de guanyadors i/o suplents.

Un cop realizat el sorteig, APP-SORTEOS.COM emetrà un Certificat de Validesa, que inclourà el número total de finalistes, la referència interna del sorteig a APP-SORTEOS.COM, la data i l’hora de la realització del sorteig, i el llistat de guanyadors i suplents obtinguts.

El Certificat té una direcció d’internet única i és d’accés públic. Aquest Certificat està allotjat a APP-SORTEOS.COM i l’organitzador del sorteig no té cap possibilitat de poder modificar o eliminar. Qualsevol substitució que es realitzi entre guanyadors i suplents, i el motiu de la substitució, quedaran reflexats al Certificat de Validesa del sorteig.

Entrega del premi

El mateix divendres 6 d’agost s’informarà dels guanyadors públicament via xarxes socials i correu electrònic i s’avisarà a l’afortunat/a mitjançant les dades de contacte facilitades per a procedir a l’entrega del val amb el premi a entregar al restaurant.

Obligacions per al guanyador

El guanyador autoritza que el seu nom, cognoms i imatges siguin publicats a la pàgina web i xarxes socials de POTS, així com a qualsevol dels canals oficials de comunicació de la marca sense que això generi dret al seu favor a rebre cap contraprestació.

Protecció de dades i privacitat

Responsable:
PRODUCTOS PINTURAS TARRAGONA 2000 SL, amb domicili social al Polígon industrial La Ravaleta, parcel·la 1.5, 43520 Roquetes, Tarragona, amb CIF B43487578. telf .: +34 977 50 10 10. Email: info@potspintura.com

Finalitat i legitimació:

Tramitar la participació al sorteig, procedir a l’entrega del premi i l’acceptació de la Política de privacitat de www.potsdeco.com (https://potspintura.com/politica-de-privacidad/)

Dades tractades:

Dades facilitades durant el registre de client: Nom, email, telèfon de contacte, direcció, codi postal i DNI.

Destinataris:

Per al desenvolupament de les finalitats previstes anteriorment no es preveu que les dades es comuniquin a tercers, excepte obligació.

Tu carro de la compra

Sign in

No account yet?